Kleuterkampen (2,5 tot 6 jaar)

De bedoeling van onze kleuterkampen is om jullie kind een onvergetelijke themaweek te bezorgen. Er wordt iedere dag zowel gesport als creatief gewerkt met uw kleuter. Er zal aandacht besteed worden aan zowel de grove- als de fijne motoriek, het lichaamsbewustzijn, het welbevinden en de creativiteit van elk kind. Alle kleuterkampen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde kleuterleid(st)ers.

Paasvakantie: 1 t.e.m. 5 april 2024

Van kop tot teen

Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen… dit zijn niet de enige lichaamsdelen die aan bod komen in die week. We leren ons lichaam beter kennen door te knutselen en spelletjes te spelen in dit thema.

 • Prijs: 110 euro

Zwemmen: watergewenning

We bieden in die week watergewenning aan voor de kinderen vanaf 2,5. Waterwenning is een programma op maat voor kinderen die nog bang zijn om zonder hulpmiddel (zwembandjes) het zwembad te trotseren.

 • Prijs: 120 euro

Zwemmen: kleuterzwemmen

Indien je echt een waterrat bent en zichzelf al kan redden zonder hulpmiddel in het diep bad dan ben je er helemaal klaar voor om te leren zwemmen. Kinderen die al kunnen zwemmen kunnen bij ons hun vaardigheid verder inoefenen en worden technisch verbeterd.

 • Prijs: 120 euro

Zomervakantie: 8 t.e.m. 12 juli 2024

Zandmannetje

Indien het weer het toelaat zullen we elke dag naar het strand gaan en daar activiteiten voorzien voor de kinderen zoals: een zandkasteel bouwen, schelpen zoeken, waterspelletjes, strandbingo,…

Indien het slecht weer is zullen er spelletjes en sportactiviteiten gespeeld worden of geknutseld in het thema.

 • Prijs: 120 euro

Hokus, pokus

Trek je mantel maar aan, zet je hoed maar op je hoofd en neem je toverstaf van onder het stof in je hand. Het is tijd om in de wereld van heksen en tovenaars onder te dompelen. Dit doen we aan de hand van een heleboel betoverende spel-, sport en knutselactiviteiten.

 • Prijs: 110 euro

Zomervakantie: 22 t.e.m. 26 juli 2024

Boerderij

In deze week gaan we een bezoek regelen om op een educatieve en speelse manier wat meer te weten te komen over het leven op een boerderij. Dit in combinatie van knutsel- en sportactiviteiten.

 • Prijs: 120 euro

Alles verkeerd

Hoe leuk is dat! Elke dag een verkeerde outfit aandoen! Wees maar zo creatief als je wil, alles wat letterlijk of figuurlijk verkeerd is, is helemaal juist op ons kampje. Dit in combinatie van knutsel- en sportactiviteiten.

 • Prijs: 110 euro

Zomervakantie: 5 t.e.m. 9 augustus 2024

Monstertjes

Welke monsters kennen jullie allemaal? Wij zijn heel benieuwd! We dompelen ons in het verhaal van het ‘gekke kleurenmonster’. Er zal een aanbod zijn om zich helemaal uit te leven als kleine monstertjes in de turnzaal maar we kijken ook hoe creatief de monstertjes zijn.

 • Prijs: 110 euro

Circus

De ganse week zal rond ‘het circus’ draaien. Zowel de knutselactiviteiten als de bewegingsmomenten zullen in teken van het circus staan. Enkele voorbeelden van bewegingsactiviteiten zijn: kleuterdans, basisturnen, klimmen en klauteren,…. De laatste dag mogen de kinderen verkleed naar het sportkamp komen, zo kunnen ze zich nog beter inleven in het circusleven!

 • Prijs: 120 euro

Zomervakantie: 19 t.e.m. 23 augustus 2024

Dinos

Rrraaauwr! Hou jij van alles waar ook maar een dinosaurus opstaat? Dan is dit kamp zeker iets voor jou. Al onze sport- en knutselactiviteiten worden in het dinothema georganiseerd. We gaan zelfs onze eigen dino maken!

 • Prijs: 110 euro

Geuren en kleuren

We verdiepen ons deze week in de wereld van de kleuren en de geuren. We toveren met kleuren, verven met geuren,… gaan op kleurenjacht... Een week vol creatieve knutselactiviteiten en actieve spelletjes rond kleuren en geuren.

 • Prijs: 110 euro