Kleuterkampen (2,5 tot 6 jaar)

De bedoeling van onze kleuterkampen is om jullie kind een onvergetelijke themaweek te bezorgen. Er wordt iedere dag zowel gesport als creatief gewerkt met uw kleuter. Er zal aandacht besteed worden aan zowel de grove- als de fijne motoriek, het lichaamsbewustzijn, het welbevinden en de creativiteit van elk kind. Alle kleuterkampen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde kleuterleid(st)ers.

Paasvakantie: 3 t.e.m. 7 april

Dieren

Ben je altijd al gefascineerd door dieren en wil je wat meer te weten komen over dieren? Dit in combinatie met weetjes, inleven in dieren tijdens sport en spel dan is dit kampje zeker iets voor jou!

  • Prijs: 120 euro

Sprookjes

Een sprookje begint altijd met ‘Er was eens… ‘ en eindigt met ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ benieuwd hoe jou sprookje afloopt tijdens deze week van Sportbubbels in combinatie met sport, spel, beweging en dans? Schrijf je dan snel in want plaatsen zijn beperkt.

  • Prijs: 110 euro

Zomervakantie: 10 t.e.m. 14 juli

De boerderij

In deze week gaan we een bezoek regelen om op een educatieve speelse manier wat meer te weten te komen over het leven op een boerderij.

  • Prijs: 120 euro

Bouwen

Bouwen met kaplablokken, duploblokken, lego, dominostenen, houten blokken, knikkerbaan,… een kamp voor bubbels met bouwtalent die hun creativiteit durven te tonen en dit in combinatie met sport, spel en beweging.

  • Prijs: 110 euro

Zomervakantie: 24 t.e.m. 28 juli

Helden van hier

Maak kennis met de helden van bij ons. We brengen een bezoekje bij de brandweer en de politie. Dit in combinatie met sport, spel en beweging.

  • Prijs: 120 euro

Ridders en prinsessen

Welkom in ons sportbubbelskasteel, stoere ridders en prinsessen! Deze week nemen we het op tegen een boze draak en stoute overvallers om het leven van de lieve prinsessen te redden! Dit in combinatie met spel, sport en beweging.

  • Prijs: 110 euro

Zomervakantie: 31 juli t.e.m. 4 augustus

Turnen

Niets leuker dan een turnkamp! Maak kennis met heel wat turnmaterialen en experimenteer er eerst erop los om daarna onder begeleiding enkele specifieke turnbewegingen te leren. Dit in combinatie met spel, sport en beweging.

  • Prijs: 120 euro

Kriebelbeestjes

Kriebeldiertjes zijn misschien niet heel schattig, maar wel heel nuttig! Pissebedden, wormen,… zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle ‘rommel’ in de tuin wordt opgeruimd. Ze maken van dode bladeren weer voedsel voor de planten. Ben jij al altijd gefascineerd door kriebeldiertjes dan gaan wij op zoek naar die kleine diertjes! Dit in combinatie met sport, spel en beweging.

  • Prijs: 110 euro

Zomervakantie: 14 t.e.m. 18 augustus

Fashion

Yessss! Eindelijk een kamp waar jij van gedroomd hebt: een vakantie vol mode! Als ‘Fashionqueen’ of ‘Fashionking’ weet jij welke trends momenteel ‘hotter dan hot’ zijn! Is dit niet het geval dan zal je dit ontdekken op ons kamp. Dit in combinatie met sport, spel en beweging.

  • Prijs: 120 euro

Cowboys & indianen

We knutselen er op los tijdens het sportbubbelskamp! We toveren jullie om tot een echte cowboy of indiaan door alles zelf te knutselen. Dit in combinatie met sport, spel en beweging.

  • Prijs: 110 euro