Description: C:\website Kelly\images\kampenlager.png

Description: C:\website Kelly\images\images\kampenlager_01.png

Sportkampen voor kinderen van 6 t.e.m 14 jaar:


Kinderen die kiezen voor een omnisportkamp hebben de mogelijkheid om een vast sportdicipline te kiezen die dan gecombineerd wordt met omnisport.  In omnisport kan zowel badminton, basket, volleybal, tikspelen, voetbal, turnen, dansen …. en nog zoveel meer andere sporten gegeven worden.  Deze activiteiten worden gegeven door ervaren en gediplomeerde licentiaten of regenten lichamelijke opvoeding.

De sportkampen gaan door vanaf 09:30 tot 16:00, er is altijd mogelijkheid tot opvang voor en na het sportkamp.

 • Zomer 1 (13 juli 2020 - 17 juli 2020)

  - Dans - Ropeskipping - (100 €) - Volzet

  Elke dag zal er gedanst en gesprongen worden. Op het einde van de week is er een toonmoment van de aangeleerde dansjes en skills. Iedereen is hierbij welkom! Tijdens de lessen ropeskipping leer je verschillende trucjes in een individueel touw, maar je zal er ook werken met een lange touw en zelfs met een double dutch. Ook zullen er verschillende spelvormen met het springtouw aan bod komen.

  - Dis bonjour au micro - Sportmix - (120 €) - Volzet

  Tijdens deze week zullen er halve dagen gewerkt worden rond spelenderwijs jullie kennis van de Franse taal bij te schaven. De andere halve dagen zullen we kennismaken met verschillende sporten zoals voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey, ulama ... Maar speel je ook eens graag loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood, levend cluedo, KUBB, ... Dan is dit kamp zeker iets voor jou, want hier krijg je een mix van dit alles en nog veel meer!!!

 • Zomer 2 (27 juli 2020 - 31 juli 2020)

  - XL Games - (100 €)

  Hier worden er halve dagen voorzien om gezelschapsspelen in het echt te spelen. Stratego, cluedo, zeeslag, vier op een rij, ganzenbord, ladderspel, domino, mastermind,... Dit zijn enkele voorbeelden van spelen die hier aan bod kunnen komen. De andere halve dagen zal er initiatie van verschillende sporten gegeven worden zoals voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey,… Maar ook loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood, estafette,... komen in aanmerking.

  - Tennis - Sportmix (Dit ism TC De Polderblomme) - (130 €)

  Hier worden er halve dagen voorzien om kennis te maken met tennis of om je technieken te verbeteren. Dit gaat door is samenwerking met TC De Polderblomme, gekend voor hun uitstekende tennisbegeleiding. De andere halve dagen zal er omnisport gegeven worden. Hierdoor krijg je de kans om andere sporten te leren kennen: voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey,... zijn disciplines die gegeven kunnen worden. Maar ook loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood, KUBB,... komen in aanmerking.


 • Zomer 3 (3 augustus 2020 - 7 augustus 2020)

  - Atletiek - Sportmix - (100 €)

  Wil je ook wel eens weten hoe hoog en ver je kan springen? Hoe snel je kan lopen of hoe ver je een tennisbal kan werpen? Dan is dit uitdagende kamp zeker iets voor jou, want dit zijn nog maar enkele voorbeelden van wat je tijdens dit kamp zal oefenen. Op het einde van de week krijg je dan ook een scorekaart mee naar huis met al jouw beste scores op. Ook sporten als honkbal, trefbal, badminton, hockey, … ook verschillende loop- en tikspelen zullen hier aan bod komen.

  - Fun On Wheels - (110 €)

  Heb je een step, rolschaatsten, een skate, maar staan die maar wat stof te vergaren? Dan is het hoog tijd om deze weer boven te halen! Tijdens dit kamp krijg je de kans om je vaardigheden bij te schaven op verschillende skateparken. Zo gaan wij ook eens op verkenning naar de parken te Wenduine en Blankenberge. Wij vragen wel om zelf het veiligheidsmateriaal (zoals beschermers en helm) te voorzien. Tijdens de voormiddagen zal alles (hopelijk) op wieltjes lopen 😉 In de namiddagen heb je de kans om andere sporten te beoefenen: voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey,... zijn disciplines die gegeven kunnen worden, Maar ook loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood,... komen in aanmerking.


 • Zomer 4 (17 augustus 2020 - 21 augustus 2020)


  - Volksdans - Sportmix- (100 €)

  Elke dag zal er gedanst worden. Maar deze keer zullen er vooral volksdansen en massadansen aangeleerd worden. Op het einde van de week is er een toonmoment van de aangeleerde dansjes. Iedereen is hierbij welkom, ook broers, zussen, oma en opa,... De andere halve dagen zal er afwisselend gymnastiek, ropeskipping en spelletjes gegeven worden.

  - Tennis - Sportmix (Dit ism TC De Polderblomme) - (130 €) - Volzet

  Hier worden er halve dagen voorzien om kennis te maken met tennis of om je technieken te verbeteren. Dit gaat door is samenwerking met TC De Polderblomme, gekend voor hun uitstekende tennisbegeleiding. De andere halve dagen zal er omnisport gegeven worden. Hierdoor krijg je de kans om andere sporten te leren kennen: voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey,... zijn disciplines die gegeven kunnen worden. Maar ook loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood, KUBB,... komen in aanmerking.

Description: C:\website Kelly\images\images\kampenlager_03.png